Slunečná už nefunguje? Prima chystá další seriál plný hvězd a z venkova!

Hvězdy seriálu Slunečná.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2020 10:00 | Aktualizováno: 25. listopadu 2020 13:50

Všechny tuzemské televize se snaží každý rok odpremiérovat alespoň jeden nový původní seriál. Prima zaznamenala v poslední době úspěch především se Slunečnou. Proč tedy nezkusit něco velice podobného?

Prima se dlouhá léta snažila být v oblasti seriálové tvorby konkurenceschopná Nově a její Ordinaci v růžové zahradě. Vyšlo to až se Slunečnou, na kterou dál úspěšně narazíte na televizních obrazovkách.

Zdánlivě tedy Prima narazila na zaručený recept na úspěch, což si nejspíš vedení stanice uvědomilo. Slunečná se tak již brzy dočká konkurence z vlastních řad. Televize už před časem odhalila nový projekt.

Teď už je dokonce hotovo. Minulý týden tvůrci oznámili, že mají za sebou poslední klapku seriálu Hvězdy nad hlavou. Už jeho krátký popis na webových stránkách televize dává tušit, že se bude v mnoha ohledech podobat Slunečné.

Prima totiž slibuje „z venkovského prostředí, vyprávěný s laskavým humorem a obsazený oblíbenými hvězdnými tvářemi“. V jednom se však bude lišit. Má totiž mít jen 16 epizod. Na obrazovkách se objeví příští rok.

Témata: seriál Slunečná TV Prima