Novotný ostře: Schillerová je "ubohá estébácká k******a!

Pavel Novotný 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. listopadu 2020 9:14

Řeporyjský starosta Pavel Novotný se na Facebooku pustil do ministryně financí Aleny Schillerové. Nazval ji "ubohou estébákovou ku*vičkou".

Novotný si dlouhodobě nebere servítky a na rovinu říká, co si myslí. V podobném duchu se vyjádřil i k debatě o daňovém balíčku, který bude mít dopad i na rozpočty obcí.

"Strašně mě sere, co udělala v noci ODS - Občanská demokratická strana obcím, ale nesmím to říkat nahlas, takže super to snižování daní ble ble sračky kecy.." napsal.

"Alena Schillerová, poslouchej, ty ubohá ku*vičko estébákovo, OKAMŽTĚ po volbách zvedneme DPD a začneme škrtat provozní výdaje, DPH se projeví okamžitě, tedy výpadek je jen na rok," pokračuje bývalý novinář.

"Ne, já u toho nebudu, protože Zahradil a ODS mi nedovolí kandidovat, ale budu pořád říkat, jak jsme super a tak, víš jak, prostě loajalita, asi jako ty, estébáka ku*vičko," pokračuje ve svém útoku proti ministryni.

"Jinak jsem od rána v práci a mám tu děcko, co se od rána učí. Chce být paní doktorka jednou, asi aby to mohla úspěšně splácet všechno. Už abyste šli do prdele všichni," dodal Novotný.

Témata: Pavel Novotný Alena Schillerová