Neuvěřitelné hnusy, urážky a nadávky. Aňa Geislerová se naštvala a poslala ostrý vzkaz!

Aňa Geislerová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. listopadu 2020 11:59

Debaty na sociálních sítích mohou být opravdu ošklivé. Své o tom ví i herečka Aňa Geislerová (44). Ta se nebojí mluvit o politice i veřejném dění, často ale za svoje názory schytává tvrdou kritiku. Ona sama na nenávistné vzkazy důrazně odpověděla!

Aňa Geislerová patří k těm umělcům, kteří na sociálních sítích pravidelně komentují politiku a kritizují nejen vládu, ale třeba i hlavu státu. V posledních dnech se herečka zaměřila na situaci kolem Rady České televize. Část veřejnosti i opozice se domnívají, že politici prostřednictvím části Rady ČT šikanují vedení televize a snaží se ovlivnit její nezávislost.

Geislerová si na podporu ČT ke své facebookové fotografii přidala rámeček s hastagem #StojímZaČT. V diskuzích pod články, které herečka o ČT sdílela, se objevily nejen slova podpory, ale i hanlivé komentáře a urážky.

„Drahoušci moji, co mi píšete ty neuvěřitelný hnusy. Vy hrdí bojovníci za tu “opravdovou pravdu”. Z toho, co a jak píšete, cítím, jak vás to všechno žere a jak vás to hlodá, jak znáte můj život a kariéru... a vlastně to ve mně vzbuzuje takovou poťouchlou radost,“ vysmála se haterům herečka, která má na svém kontě několik Českých lvů.

A proč ji vlastně podobné vzkazy těší? „My herci máme za úkol zejména vzbuzovat emoce. Dobré, zlé, to je jedno.. Hlavně emoce. A já vám tedy děkuju, že mi dáváte zpětnou vazbu! Funguje to. Vy si nemůžete pomoc.. vy mi chcete psát, vy mi evidentně chcete říkat, jak se cítíte.. fajn. Já to čtu. A přeju vám krásné Vánoce s CT,“ rýpnula si.

Někteří kritici Geislerové například vytýkají její vzdělání. Konzervatoř totiž nedostudovala a oficiálně tak má jen základní vzdělání. Geislerová se ale nenechala posměšky a urážkami rozhodit. Svým kritikům poslala prostřednictvím facebooku důrazný vzkaz. I na tyto komentáře má herečka jasnou odpověď. „Prosím vás, opravte mi někdo hrubky. Mam jen tu základku. Díky,“ ironicky dodala Geislerová.

Témata: Aňa Geislerová Česká televize