Zlatá maska: Jeden z účastníků prozradil, kolik peněz dělal honorář!

Detektivové v pořadu Zlatá maska. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. listopadu 2020 15:18 | Aktualizováno: 19. listopadu 2020 22:14

Mnoho slavných osobností se v přestrojení objevilo v pořadu Zlatá maska, zadarmo to pochopitelně nebylo, tak už to v televizi bývá. Jeden z účastníků nyní prozradil, kolik dělal honorář.

Show Zlatá maska asi nebyla až takovým úspěchem, v jaký televize Prima doufala, její slavné účastníky, kteří se převlékali do kostýmů, to ale trápit nemusí, pokud dostali zaplaceno. Podle všeho dobře zaplaceno.

Naznačil to zápasník Karlos Vémola, když se ke svému televiznímu angažmá vyjádřil na instagramu. „Šel jsem do toho proto, že mě prosily moje děti. A já pro ně udělám cokoliv. Oni tu show milují, v Anglii je to strašně sledované,“ svěřil se fanouškům dle webu topky.sk.

Pak už přišla řeč na peníze, i když úplně přesná částka nepadla. „Byl jsem po prohře, po zranění, navíc, když vám někdo nabídne statisíce, tak zazpívat jdete,“ konstatoval naprosto upřímně.

„Mohl jsem díky tomu udělat dětem krásné Vánoce, koupit rodině všechno, co potřebuje a ještě jsem ukázal, že nejsem jen fighter, ale dokážu někam i jít a zazpívat. Sice ne dobře, ale dokázal jsem to,“ dodal Vémola.

Témata: Zlatá maska Karlos Vémola