Pohřešovaná Nina: Po nálezu těla ve Hvězdě zmizela z policejní databáze!

Policie ČR, ilustrační fotografie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. listopadu 2020 9:23

Čtyřiadvacetiletou Ninu viděli naposledy v pátek, o víkendu proto začalo pátrání, které pokračovalo také v pondělí, kdy došlo k nálezu těla v oboře Hvězda. Policie zatím moc podrobností neprozradila, avšak údaje pohřešované zmizely z databáze.

Jak vás stars24.cz informoval v pondělí večer, policisté při pátrací akci v pražské oboře Hvězda našli lidské tělo. Podle dostupných informací akce souvisela s případem pohřešované čtyřiadvacetileté ženy.

Ninu naposledy viděli v pátek v místě jejího bydliště ve Stodůlkách, spoluobčany žádali o pomoc i její příbuzní. „Mou milovanou sestru, pohřešujeme od včerejšího odpoledne, měla se dostavit od té doby na 3 srazy, ani na jeden nedorazila,“ psala o víkendu na facebooku sestra hledané.

Policie včera uvedla, že nelze vyloučit, že ve Hvězdě došlo k násilnému trestnému činu, byla proto nařízena soudní pitva. Server blesk.cz však upozornil na to, že kolem pondělní 20. hodiny zmizel z databáze hledaných osob záznam o Nině.

Již krátce předtím z ní zmizely údaje o pohřešovaném Janovi, který jí dělal společnost na posledních záběrech. V médiích se objevily spekulace, že mohl být osobou, která v pátek spáchala sebevraždu skokem pod kola soupravy metra ve stanici Vltavská.

Témata: krimi Policie ČR Praha