Odhaleno: Co udělala Pavlína po konci MasterChefa? Soutěžící promluvil!

Pavlína Lubojatzky 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. listopadu 2020 13:59 | Aktualizováno: 9. listopadu 2020 22:06

Pavel Berky skončil v kuchařské soutěži MasterChef na třetím místě. nyní se vyjádřil k osobě kontroverzní soutěžící Pavlíny, která má řadu odpůrců. Podle něj není vše tak, jak to vypadalo v televizi, dodal ale, že se od ostatních soutěžících úplně distancovala.

"Jsem nadšený, že to Roman vyhrál. Strašně moc jsem mu fandil. Je to velký sympaťák. Ve finále pro mě byl jasná volba," řekl serveru Super.cz Pavel.

Vyjádřil se také směrem k Pavlíně Lubojatzky, kterou řada diváků kritizovala za její citové výlevy. Pavel nepopírá, že s ní vyjít není lehké. 

"Musel jsem si na Pavlínu trošku zvyknout. Je to osoba, která má někdy vyhrocené názory a chování. Ale čím víc jsem ji poznával, tím víc mě bavila. Bavila nás, myslím, všechny," vysvětlil.

Diváci ale podle něj mají zkreslený pohled na věc. "Byli jsme spolu spoustu dní, byli jsme zavření na hotelu, jeden díl se točil třeba dva dny. Nova ho pak sestříhá na 40 minut, z toho se člověk nedá úplně poznat," dodal.

Pavlína je podle něj "normální ženská", na jejíž typ chování nejsme zvyklí. K protekci, z níž byla osočována, ale podle něj určitě nedocházelo.

"Necítili jsme, že něco nebylo správně. Když se na to nyní dívám v televizi, umím si představit, že by mi to možná trošku přišlo, kdybych nebyl účastníkem show," popsal.

Prozradil také, že soutěžící se nadále vídají, Pavlína ale ne. Nikdy s nimi prý nešla ani na kafe. "Pavlína se od nás distancovala. Nechtěla se s námi scházet," uvedl.

Témata: MasterChef Pavlína Lubojatzky Pavel Berky