Pavlínka z MasterChefa: Neuvěřitelná proměna nenáviděné kuchařky!

Pavlína Lubojatzky 20

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. listopadu 2020 10:42

Už brzy se diváci dozví, kdo se stane vítězem čtvrté řady kuchařské show MasterChef Česko. letošní ročník je hojně diskutovaný kvůli jedné soutěžící - Pavlíně Lubojatzky. Podle některých měla tato kontroverzní účastnice už dávno vypadnout, ona se ale probojovala až do finále. Její životní příběh už od začátku začátku mnohé zaujal.

Pavlína Lubojatsky alias Pavlínka je dnes jednou z vůbec nejznámějších postav kuchařské reality show MasterChef. I ti, co pořad pravidelně nesledují, vědí, o koho jde. Nenáviděná Pavlínka měla podle názoru mnoha diváků už dávno vypadnout, místo toho ale vyřadila i velmi schopné kuchaře a dojít až do finále. Objevily se dokonce názory, že jí porota nadržuje.

Ať už je to jakkoliv, její životní příběh je velmi zajímavý. Původně pracovala jako marketingová specialistka, kvůli účasti v show MasterChef ale dala výpověď, aby se mohla soustředit na přípravu v soutěži. Vše od začátku vsadila na jednu kartu a zůstala tak finančně závislá na svém manželovi Martinovi.

Pavlínka ale zaujala i svou výraznou proměnou. Sama přiznala, že s manželem si rádi vařili a holdovali dobrému jídlu, kvůli kterému oba ve vztahu výrazně přibrali. Před svatbou proto zaťali zuby a dali se společně na hubnutí. Svou proměnu popsala například na instagramovém účtu, který sdílí se svým mužem. 

Drobná, a podle některých diváků hysterická Pavlínka zhubla více než 20 kilogramů. Jediné, co jí zůstalo, je velké poprsí. Na její výraznou proměnu se můžete podívat v naší fotogalerii!

Témata: Pavlína Lubojatzky MasterChef