Pavlína z MasterChef: Kritika a nadržování? Takhle to prý je!

Pavlína Lubojatzky 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. října 2020 10:05 | Aktualizováno: 31. října 2020 10:57

V mnoha soutěžích je cílem jejich účastníků získat si sympatie diváků, v show MasterChef tomu tak naštěstí pro soutěžící Pavlínu Lubojatzky není. Kuchařka prozradila, jak se vyrovnává s kritikou.

Ještě loni touhle dobou ji nikdo neznal, během letošního roku se z ní stala nenáviděná osoba. Diváci televizní show MasterChef si soutěžící Pavlínku opravdu neoblíbili, jejich sympatie však v této soutěží nehrají žádnou roli.

Svědčí o tom fakt, že se amatérská kuchařka propracovala až do finále, což fanoušky pořádně rozzlobilo. Někteří dokonce psali na sociálních sítích o ostudě pro celosvětově známou značku. Pavlína ale nesouhlasí s tím, že by jí bylo jakkoliv nadržováno.

Sama se domnívá, že oblíbenkyní porotců rozhodně nebyla. „Možná jsem měla malinko blíže k Radkovi Kašpárkovi, ale myslím si, že třeba Honza Punčochář mě neměl úplně v lásce. Rozhodně ne, že by mi nadržoval. Přemek Forejt byl naprosto nestranný,“ řekla v pořadu Život ve hvězdách.

„Reakce veřejnosti se už po nějaké době nedaly zvládat. Našli jsme si specialistu na sociální sítě, který nám pomáhá filtrovat veškeré negativní zprávy,“ přiznala také Pavlína Lubojatzky.

Témata: Pavlína Lubojatzky MasterChef