Natálie a premiérová Svatba na první pohled: Co tomu říkají diváci?

Svatba na první pohled dala dohromady Natálii a Františka.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. října 2020 13:31 | Aktualizováno: 30. října 2020 21:41

Podzimní novinkou na televizních obrazovkách je pořad, v němž odborníci dávají dohromady manželské páry, které se poprvé vidí až před oltářem. Co říkají na premiérovou epizodu diváci?

Nova to s nejrůznějšími reality show zkouší pořád dokola. Nejznámější je ta, v níž si manželky na určitý čas mění rodiny. Do nového pořadu se naopak hlásí lidé, kteří chtějí manžela, resp. manželku najít. Jmenuje se Svatba na první pohled.

Stanice jej na internetu popisuje jako „unikátní sociální experiment, ve kterém se vybraní nezadaní odvážlivci poprvé setkají se svým budoucím životním partnerem až před oltářem“. Výběr přenechali odborníkům z oboru psychologie a biologie. Jako první dali dohromady Natálii a Františka.

Zatímco někteří diváci u úvodní epizody plakali dojetím, jiní nešetřili kritikou. „Já bych to bral jako selhání těch odborníků, když i průměrně inteligentní člověk po chvíli vidí, že chytrému, kreativnímu chlapovi a nafrněné náně to klapat skutečně nemůže,“ píše se v diskuzi.

„No větší blbost jsem neviděla, zlatá Výměna manželek. Tam se vše vrátí po 10 dnech do normálu. Jestli tohle není domluvené, tak to už je moc. To jsou nějaký zoufalci, že si neumí najít protějšek?“ divila se další z divaček.

Témata: Svatba na první pohled TV Nova