Zkrat, skandál! Moderátor Petr Suchoň svým přešlapem pobouřil i v zahraničí!

Petr Suchoň 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. října 2020 13:52 | Aktualizováno: 28. října 2020 22:08

Spor o moderátora Novy Petra Suchoně zaujal i zahraniční média. Slovenský tisk jeho kontroverzní rozhovor s šéfem lékařů Milanem Kubem označuje za zkrat či rovnou za skandál!

Jak vás již server stars24.cz informoval, moderátor Televizních novin Petr Suchoň se postaral o pořádný rozruch. Jeho slovní dohadování s prezidentem České lékařské komory Milanem Kubkem vyvolalo pořádné vášně.

Vše začalo, když Kubek kritizoval Čechy, kteří chodí na "farmářské trhy kupovat biomrkev, zatímco lékaři padají na hubu". Suchoň ale na lékaře zaútočil: "Vy pak vytváříte pocit, že ten, kdo si koupí biomrkev na trhu, byť dodržel všechna opatření, může za to, že jsou přeplněné nemocnice a umírají lidé. Mně to trošku připomíná to vyjádření z jara, kdy někdo řekl, že sem covid zavlekli lyžaři."

Rozhovor vyvolal pořádný poprask a TV Nova uvedla, že šlo o selhání moderátora. Spor se ale objevil i v zahraničí, informují o něm slovenská média.

Například slovenský server Topky.sk napsal, že jde o "zkrat moderátora" a budou z něj vyvozeny důsledky. Další servery incident označily například za skandál.

Témata: Petr Suchoň