Ministr Prymula se chytá za hlavu: Češi mu nedělají radost!

Roman Prymula se na videu chytil za hlavu.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. října 2020 15:33

Na Twitteru se objevilo nové video, na kterém se ministr zdravotnictví Roman Prymula chytá za hlavu. Zklamalo ho totiž chování některých spoluobčanů, kteří nedodržují současná opatření. Čím se konkrétně provinili?

Česko se za pomoci opatření snaží zpomalit šíření koronaviru. Ministru zdravotnictví Romanu Prymulovi (za ANO) byly podle jeho slov ukázány fotografie z víkendu, kde lidé nedodržovali opatření, např. konzumovali pivo na veřejnosti. „To je bohužel velký problém,“ povzdechl si.

Podle jeho názoru to může překazit společnou intenzivní práci. „Musíme opravdu ten nelichotivý nárůst zastavit,“ apeluje ve videu na Twitteru na spoluobčany a poradil jim, jak se chovat.

https://t.co/wG2m8zvPUW pic.twitter.com/hqJEsswA6P

— Roman Prymula (@profesorPrymula) October 20, 2020

„Já bych doporučoval, když lidé tu potřebu mají, ať tak činí doma v kruhu rodinném a neshlukují se osoby, které spolu nejsou v tak těsném vztahu, protože takhle se to onemocnění velmi intenzivně šíří,“ nechal se slyšet.

Následně okomentoval ještě konání večírku, kterého se mělo v Praze účastnit více než 50 lidí. „Přesně tohle je ten problém,“ reagoval Prymula a chytil se na záběrech za hlavu.

Témata: Roman Prymula Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)