„Je to d***l“, říká ministryně Maláčová o Babišovi! Video je hitem internetu!

Jana Maláčová (ČSSD)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. října 2020 10:06

Hitem internetu je od nedělních večerních hodin video, ve kterém ministryně Jana Maláčová kritizuje premiéra Andreje Babiše, pravděpodobně kvůli jeho podílu na současné situaci v Česku. Podívejte se na inkriminované záběry.

Od nedělního večera koluje po sociálních sítích krátké video, které se původně objevilo v pořadu 168 hodin. Jeho dlouholetou součástí je segment, v němž se objevují nešťastné výroky politiků.

Tentokrát Česká televize odvysílala záběry natočené po rozhovoru s ministryní práce a sociálních věcí Janou Maláčovou (ČSSD), která nevybíravě zkritizovala svého kolegu z vládního kabinetu, premiéra Andreje Babiše (ANO).

A jedeeeeeeeem!Tleskame Venezuele @JMalacova Ano, je! pic.twitter.com/xNIdjKKFXq

— OMGzine (@OMGzine) October 18, 2020

„To je bordel, co ten Babiš udělal, a teďkon to všichni musíme slíznout. To je d***l. Pardon, s prominutím,“ pronesla místopředsedkyně sociální demokracie krátce předtím, než se s televizním štábem rozloučila a odešla.

Na internetu už kolují nejrůznější názory, například podle některých novinářů televize neměla podobné záběry pustit do éteru. Mnozí občané zase konstatují, že jen Maláčová řekla to, co si myslí část české společnosti.

Témata: Jana Maláčová (ČSSD) Andrej Babiš politika