Roman Šmucler se cítí jako Jan Hus: Prezident si v projevu posvítil i na něj!

Roman Šmucler

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. října 2020 13:23

Prezident Miloš Zeman v pátečním projevu vyzval lidi, aby některé známé osobnosti kvůli jejich názorům ignorovali. Konkrétně nikoho nejmenoval, ale evidentně se otřel i o Romana Šmuclera. Proč?

Projev prezidenta Miloše Zemana rezonuje ve společnosti, především pak jeho část, kde se opřel do známých osobností, které neberou současnou situaci tak úplně vážně, alespoň podle jeho názoru.

Hlava státu proto vyzvala spoluobčany, aby se nenechali svést lidmi, kteří o epidemii nic nevědí, ale kvůli mediální pozornost říkají věci, které poškozují naši společnost. „Mám tím samozřejmě na mysli takzvané antirouškaře, ale i další, zubaře, kardiology, zpěváky,“ řekl před kamerou.

Ačkoliv jméno zubaře nezmínil, lidé nepochybují, že měl na mysli Romana Šmuclera. „Nejsem ‚antirouškař‘- to je termín, který vymyslela PR agentura, aby omluvila Vládu. Jsem ale hrdý ‚antipanikář‘. Myslím, že až se lidé uklidní, tak to ocení,“ píše o sobě stomatolog na twitteru.

Šmucler o sobě dokonce v tomto týdnu ve vysílání Frekvence 1 pronesl, že se cítí jako Jan Hus, protože se ho lidé stále ptají, zdali by chtěl některé své výroky o koronaviru odvolat. On ale konstatoval, že si za vším stojí.

Témata: Roman Šmucler Miloš Zeman