Pavlína pokračuje v show MasterChef! Nespravedlivé, porotci u nás klesli, vzkazují diváci!

Pavlína Lubojatzky 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2020 12:42

Kulinářská show MasterChef se pomalu blíží do velkého finále, v němž se rozhodne o vítěze. Diváky trápí, jak si v soutěží i nadále vede neoblíbená soutěžící Pavlína Lubojatzky. Také včera totiž postoupila dál.

Již tradičně se v úterý na obrazovkách Novy vysílal další díl kulinářské show MasterChef. Také po poslední epizodě věrní diváci nadále hrozí, že pořad přestanou sledovat, takže už asi tušíte, jak to dopadlo. Vezměme to nicméně pěkně popořádku.

Soutěžící se nejprve utkali ve výzvě, kdy měli rekonstruovat jídlo podle chuti, následovalo vaření s omezeným rozpočtem. Vyřazení už tradičně hrozilo neoblíbené Pavlíně, ale i tentokrát se poroučel někdo jiný, konkrétně Pepa, což fanoušci nesli velice nelibě.

„Toto fakt není možný. Pepa celou dobu předváděl skvělé výkony, jednou mi něco nevyjde a Pavlía, která tam nemá co dělat už x dílů, tak ji pošlete do TOP 4,“ diví se jeden z diváků na facebooku, zatímco další to dávají za vinu porotcům. „Měla jsem je fakt ráda, ale tohle co předvádí teď… Myslím, že u mnoha lidí klesli hodně hluboko,“ objevuje se v komentářích.

Proti Pavlíně se postavili dokonce i lidé, kteří jí dosud drželi palce. „Já se Pavlíny zastávala, ale dneska jsem nevěřila vlastním očím, protože jsem si byla jistá, že určitě vypadne,“ píše fanynka. „Já proti Pavlíně nic nemám, ale opět to bylo nespravedlivé rozhodnutí,“ zaznělo v diskuzi.

Témata: Pavlína Lubojatzky MasterChef