Basiková či Ledecký terčem prezidenta: Zeman to řekl jasně!

Miloš Zeman 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. září 2020 20:25

O koronaviru se nevyjadřují pouze politici a odborníci, ale také celebrity, jejichž názorům přitom naslouchá spousta lidí. Není proto divu, že prezidentovi Miloši Zemanovi se nelíbí, když šíří nepodložené informace.

Nejspíš proto, že koronavirus výrazně ovlivnil jejich možnost se uplatnit, se někteří zpěváci k této problematice rozhodli vyjádřit. Jmenovat můžeme třeba Janka Ledeckého, své si k problému řekla také Bára Basiková.

I do nich se nejspíš opřel prezident republiky. „Tady dochází k tomu, že v souvislosti s druhou vlnou koronaviru do rad, jak zvládnout epidemii, kecá, promiňte mi to slovo, ale není to vulgarismus, kecá skoro každý,“ řekl Miloš Zeman v rozhovoru pro Frekvenci 1.

„Teď jsem zaregistroval dva zpěváky, kteří natočili videa zlehčující koronavirus. Mimochodem se zoufalou neznalostí fakt, například situace ve Švédsku,“ konstatovala hlava státu.

Zeman vyslovil přání, aby rozhodovali odborníci. „Prostě ta banda amatérů, která teď v českých médiích exceluje, podle mého názoru jenom dezinformuje místo toho, aby informovala,“ dodal.

Témata: Miloš Zeman Bára Basiková Janek Ledecký