Ve Výměně manželek to vřelo! Násilnický pár šokoval výhrůžkami vůči Petře!

Na závěrečném setkání došlo k ostré výměně názorů.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2020 10:47

V premiérové Výměně manželek se objevil pár s násilnickými sklony. Zatímco David přiznal, že občas vztáhne ruku na svou ženu, ona v závěru vyhrožovala napadením Petře, která ji u nich doma na pár dní nahradila.

Diváky Výměny manželek tentokrát šokoval především čtyřicetiletý David, který klidně vztáhne ruku na o pět let mladší partnerku Věru. Náhradní ženě Petře dokonce překvapivě přiznal, že svou ženu „vší silou přetáhl přes záda holí“.

Není divu, že nakonec došlo ke konfliktu i mezi nim, když jedno z dětí odmítlo poslušnost a poslalo Petru někam. „Proč já nemůžu tobě říct, že ti ji můžu napálit, když ty řekneš mýmu dítěti, že je zralej na přesdržku?“ rozzuřil se David.

„Nebudeš narušovat můj osobní prostor a říkat mi 30 centimetrů ode mě, že mi můžeš napálit,“ kontrovala vyměněná manželka. „Co si o sobě myslíš? Seš úplný h***o,“ vypěnil David, který se možná udržel jen díky tomu, že u toho byly kamery.

Situace gradovala na závěrečném setkání všech zúčastněných, kde přišla řeč na domácí násilí. „Zmlátil jsem ji kolikrát, já vím, že je to blbý, ale kdybych vzal tady ze zdi ten hasicí přístroj a majznul ji s ním po hlavě, tak přesto jí miluju,“ řekl David na adresu právoplatné manželky.

Petra následně přiznala, že i na ní chtěl vztáhnout ruku poté, co jedno z dětí onálepkovala za to, že odmlouvalo. To ale nastartovalo Davidovu manželku. „Jestli jsi na něj sáhla, tak dojedu do Kostelce a tam ti rozbiju hlavu, protože na moje děti nikdo sahat nebude. Bylas tam od toho, aby ses o ně postarala, a ne je mlátila,“ kontrovala Věra a zavelela k odjezdu.

Témata: Výměna manželek