Vrací se Adam Vojtěch na pódia? Vstupenky už jsou v prodeji!

Adam Vojtěch (ANO)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2020 15:35

Umělcům současná doba moc nepřeje, protože se jejich vystoupení dotýkají koronavirová opatření. Bez vědomí bývalého ministra Adama Vojtěcha se připravuje jeho návrat na pódia. Jak to je se vstupenkami?

Až včera byl Adam Vojtěch oficiálně nahrazen na postu ministra zdravotnictví, už se ale řeší další kapitola jeho životopisu. V médiích už se takhle objevila spekulace, že dostane místo ve Všeobecné zdravotní pojišťovně.

Cestu se mu však snaží ukázat i společnost Ticketstream, která ještě v době jeho působení v čele resortu začala nabízet vstupenky na budoucí pěvecké vystoupení Vojtěcha. Ten se totiž v minulosti zúčastnil SuperStar.

Zástupci firmy tvrdí, že comeback na pódia je v rukou samotného Vojtěcha. „Záleží na něm, jestli koncert bude. My slovo držíme a už jsme na něj asi čtyři hodiny prodávali lístky,“ řekl webu Seznam Zprávy majoritní vlastník Viktor Mastník.

„Jeden za deset korun, koupilo si ho přes 730 lidí. Měli jsme i VIP vstupenku za 11 Kč, to si můžete vzít s sebou židli na sezení,“ poukázal ironicky na poslední opatření, které Vojtěch ve funkci vyhlásil.

Témata: Adam Vojtěch (ANO)