MasterChef: Neoblíbená Pavlína může být vyřazena ze soutěže!

Pavlína Lubojatzky 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2020 12:06

Pavlína Lubojatzky si za dobu svého působení v soutěži MasterChef moc fanoušků nezískala. Diváky pořadu nyní potěšilo, že i navzdory poslednímu úspěchu může být vyřazena.

V další odvysílané epizodě kulinářské show MasterChef se vařilo v restauraci U Matěje jednoho z porotců Jana Punčocháře. Soutěžící se rozdělili do týmů, ale ani tentokrát se nevyřazovalo, takže se pokračuje ve stejném počtu.

Diváci kvůli tomu byli před týdnem rozzlobení, protože podle nich podala nejslabší výkon neoblíbená Pavlína, které přáli vyřazení. Nyní naopak fanoušky pořadu potěšilo, že se jejího konce v soutěži mohou dočkat.

„Na konci se strašně rozčilovala, že se bude vyřazovat v dalším kole a účastnit se ho budou všichni,“ podotkla na facebooku jedna z divaček. Pavlína totiž doufala, že díky úspěchu v týmové výzvě za týden nevypadne.

Žádnou takovou výhodu ale nezískala. „Taky jsem nepochopila, proč se všem tolik sympatická Pavlína zlobí, že bude v příštím kole vařit, když jí měli v minulém kole vyhodit,“ dodala další diskutující.

Témata: MasterChef Pavlína Lubojatzky