Adam Vojtěch se vrací ke zpěvu? Ministr se stal terčem vtipu, prý chystá velký comeback!

Adam Vojtěch (ANO)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. září 2020 12:00

Pořadatelé koncertů doufali, že se situace z jara už nebude opakovat, avšak opak je pravdou. Opatření proti šíření koronaviru jim opět znemožňují práci. Ministr Adam Vojtěch se tak z jejich strany stal terčem vtipu. Údajně chystá návrat na pódia.

Svérázně se společnost Ticketstream, která mimo jiné prodává lístky na koncerty, rozhodla zareagovat na další omezení týkající se vnitřních hromadných akcí. Začala totiž nabízet vstupenky na vystoupení ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, který opatření oznamuje. V minulosti se totiž věnoval hudbě, když se prosadil v jedné talentové soutěži.

„Dlouho očekávaná senzace na české hudební scéně. Po neuvěřitelných výkonech na ministerstvu financí a teď i na ministerstvu zdravotnictví se konečně snad již každým dnem vrátí bývalý soutěžící v České SuperStar Mr. Adam Vojtěch ke zpívání!“ píše se na webu firmy.

Kapacita koncertu má být omezena na 10 účastníků. Jde pochopitelně o narážku na zákaz konání vnitřních hromadných akcí na stání pro více než deset lidí. Ticketstream dal ale na závěr najevo, že rozhodně současnou epidemiologickou situaci nezlehčuje.

„I my si uvědomujeme, že tato situace je vážná a nesmí se brát na lehkou váhu. Je nutné chránit nejen sebe, ale také ostatní. Rádi bychom vás tímto vyzvali ke stažení aplikace eRouška, která je skvělým počinem. Nesmyslné zákazy nic neřeší, ale bezpečnost a zodpovědnost každého z nás ano!“ uvedla společnost.

Témata: Adam Vojtěch (ANO)