Výměna manželek: „Sbalila bych si kufry a šla!“ Polka se snažila domluvit mladé Tereze!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. září 2020 11:35

Ve středeční Výměně manželek se objevily dva velice nesourodé páry, což se na jejím průběhu podepsalo. Během závěrečného setkání jedna z žen upřímně řekla, co by udělala v kůži té druhé.

Slibovanou zajímavou zápletku středeční Výměna manželek opravdu přinesla. Polka Magda, která žije v Holandsku, se totiž nestačila divit tomu, co na ni v plzeňské domácnosti Terezy a jejího partnera Martina čekalo.

„To bylo hrozný! Když jsem vešla do bytu, tak tam byl hrozný smrad. A tady máš pokladničku, protože byl hrozně sprostý,“ řekla narovinu během závěrečného setkání obou párů s tím, že o takového manžela by rozhodně nestála.

Tereze se naopak v nizozemském Leidenu líbilo. „Po psychický stránce úplná dovolená. Já jsem se ani jednou nerozčílila, byla jsem úplně v klidu. U Honzy je dobré to, že on ti pomůže, že ten život je společný,“ konstatovala.

„Já jsem slyšela, že vy se i fackujete,“ prohlásila také Magda. Tereza jí odpověděla, že je to u nich normální. „To ti přijde normální? Já jsem mu chtěla dát facku, když říkal, že jsi kráva, že jsi jeho stará. Mít takového chlapa, tak sbalím kufry a jdu,“ nešetřila Martina.

Témata: Výměna manželek