Netradiční Výměna manželek: Do Plzně přijede Polka žijící v Holandsku! Co se dozví?

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. září 2020 14:41

Výměna manželek bude zásluhou televizní produkce velice zajímavá, protože v ní dojde k opravdu zajímavé věci. Do západočeské Plzně totiž přijede polská občanka žijící v Holandsku. Co se v náhradní rodině dozví?

Zatím poslední odvysílaná epizoda Výměny manželek skončila překvapivou žádostí o ruku. Zajímavou zápletku lze očekávat i tento týden, protože produkce do dílu obsadila rodinu, která nežije v České republice.

Konkrétně jde o třiačtyřicetiletého rodáka z Ostravy Honzu a o sedm let mladší Polku Magdu, kteří žijí v holandském městě Leiden. Poznali se až v Nizozemsku, mají čtyřletého syna Alexe a díky reality show chtějí zjistit, co pro sebe znamenají.

Druhou rodinu z Plzně přihlásila do Výměny jednadvacetiletá Tereza, která má s osmadvacetiletým Martinem rok a půl starého chlapečka Martina. Ohledně přihlášky do pořadu se neshodli, muž ale nakonec ustoupil a na účast kývl.

O tom, že je Martin zvláštní, se přesvědčí i Magda, které kupříkladu řekne, že podle jeho názoru je na světě moc lidí, a tak by se měli střílet. Polce navíc přizná, že Terezu požádal o ruku jen proto, aby měl klid poté, co dva dny v kuse pil.

Témata: Výměna manželek