Tereza H. půjde brzy domů? Doma to chtějí vědět přímo od ní!

Tereza H. zadržená v Pákistánu 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. září 2020 14:34

Počátkem září se objevila informace, že by se pašeračky Terezy mohla týkat rozsáhlá amnestie, a tak by se konečně dostala domů. Příbuzní se snaží s odsouzenou Češkou spojit a zjistit něco víc.

K Tereze byli v Pákistánu nekompromisní, když ji odsoudili na necelých devět let do vězení. Ona trvá na tom, že je nevinná, ale čekání na odvolací řízení se zdá být nekonečné. Nedávno ale svitla jistá naděje.

Jak vás stars24.cz informoval počátkem září, pákistánský premiér Imran Chán přemýšlí o udělení rozsáhlé amnestie vězněným ženám, která by se tedy mohla týkat také odsouzené Češky. Jenže informace jsou zatím velice obecného charakteru.

Rodina Terezy se s ní dle dostupných informací pokusila spojit prostřednictvím dopisu, který do vězení v Láhauru odeslala. „Ani nevím, jestli jí dopis vůbec došel,“ přiznala rodinná známá webu expres.cz.

Odpovědi od odsouzené Češky se zatím moc nejbližší nedočkali, a tak ani nevěří náznakům dobrých zpráv, které z Pákistánu přicházejí. „Je to pořád dokola, už to ani moc nesleduji radši,“ dodala zmíněná žena.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu Pákistán