Zlatá maska: Kde se vzal nový pořad s Bohdalovou?

Detektivové v pořadu Zlatá maska.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. září 2020 14:08

Včera měl televizní premiéru dlouho očekávaný pořad Zlatá maska s Jiřinou Bohdalovou. Kde se vlastně tento nový formát vzal? Přinášíme odpovědi na otázky, které vás bezpochyby zajímají.

S několikaměsíčním zpožděním měla v neděli večer premiéru na televizních obrazovkách show Zlatá maska, kterou připravila Prima společně s JOJ. Jednou z hlavních tváří, tzv. detektivů, je legendární Jiřina Bohdalová.

Odkud vlastně tento nápad pochází? Česko-slovenská verze pochopitelně není původní, originál pod názvem The Masked Singer se vysílal v USA, Velké Británii nebo Německu. U nás měla první řada odstartovat v březnu 2020, nakonec k tomu však došlo až v září.

Soutěže se zúčastní celkem 12 osobností z nejrůznějších oborů, půl napůl z Česka a ze Slovenska. Každý z nich se bude skrývat pod maskou, aby zůstala jejich totožnost utajena. Celé složení účinkujících údajně znali pouze dva lidé.

Kdo se pod maskou nachází, má čtveřice detektivů odhalit na základě zpěvu a pohybů osob. Pořad se navíc natáčel v Budapešti, aby bylo utajení opravdu dokonalé.

Témata: Zlatá maska Jiřina Bohdalová