Radikální změna ve StarDance? ČT promluvila o detailech!

StarDance 2019 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. září 2020 12:07 | Aktualizováno: 7. září 2020 14:22

Příští rok se do televize vrátí oblíbená StarDance, kterou Česká televize vyrábí podle zahraničního vzoru. Právě v britské verzi nyní došlo k radikální změně. Můžeme se na ni těšit i u nás?

StarDance se na televizní obrazovky vrátí až v příštím roce, už jsou ale známy první změny, které se divácky oblíbené soutěže dotknou. Produkce třeba počítá s novým choreografem, kterým má být Marek Zelinka.

Ve Velké Británii je nová řada na programu již letos a na Ostrovech chystají jednu velkou premiéru, kterou by se teoreticky mohla inspirovat i tuzemská produkce. Poprvé za 16 let se na parketu objeví stejnopohlavní pár.

BBC již loni prohlásila, že se něčemu takovému nebrání. „V budoucnu jsme zcela otevřeni možnosti párování celebrit a profesionálních tanečníků stejného pohlaví, pokud by k tomu nastala příležitost,“ vyjádřili se zástupci televize.

Česká televize je zatím tajemná. „V rámci příprav nové řady 2021 čerpáme inspiraci z nejrůznějších koutů světa. Ale abychom diváky ČT mohli překvapit co nejlepší skladbou soutěžících, nechceme prozrazovat detaily,“ řekla webu super.cz Lucie Kapounová.

Témata: StarDance Česká televize