Smrt ve Výměně manželek: Nové informace! Proč si policista vzal život?

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. září 2020 16:26

Celé Česko před časem šokovala zpráva o sebevraždě účastníka Výměny manželek během natáčení reality show. O úmrtí policisty z Opavska se stále objevují nové informace. Proč si vzal život?

Jak vás stars24.cz informoval, při natáčení epizody Výměny manželek došlo nedávno k tragédii. Policista Stanislav během něj spáchal sebevraždu. Objevila se informace, že se stal obětí vydírání, dokonce měl být obviněn jeden ze členů štábu.

Podle informací webu extra.cz problémy odstartovaly rodinné záležitosti. „Skoro celý týden probíhal bez problémů, Standa byl naprosto v pohodě. Pak se ale všechno změnilo, umřela mu totiž maminka,“ tvrdí zdroj zmíněného serveru.

Stanislav chtěl z lidsky pochopitelných důvodů natáčení přerušit, protože měl k zesnulé mamince blízko. Chtěl se spojit s manželkou i dalšími nejbližšími a zařídit důstojný pohřeb. Jenže mu nebylo vyhověno.

„Začali mu vyhrožovat pokutou, pokud to nedokončí. Standa to chtěl ale i tak přerušit,“ uvedl zdroj webu extra.cz. „Říkali, že mu zařídí vyhazov od policie,“ dodal. To už bylo nejspíš na účastníka reality show moc, a tak došlo k tragédii. 

Témata: Výměna manželek krimi TV Nova