MasterChef 2020: Porota je propadák, příště chceme jinou, zuří diváci!

Porota soutěže MasterChef. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. září 2020 10:03 | Aktualizováno: 4. září 2020 17:15

Další vyřazování v pořadu MasterChef vyvolalo mezi diváky bouřlivé reakce na adresu tříčlenné poroty složené z renomovaných českých kuchařů. Někteří lidé jsou dokonce toho názoru, že tato řada by měla být jejich poslední v roli soudců.

MasterChef má za sebou další vyřazování, a i když televizní produkce upoutávkou, v níž divácky neoblíbená soutěžící Pavlína plakala, naznačovala její možný konec v kulinařské show, nakonec se loučila Eva. Někteří diváci poté dali průchod hněvu na sociálních sítích.

„Opravdu je v této fázi soutěže ‚fair play‘ dávat každému něco jiného? Ředkvičky a ryba? Oproti čokoládě a chlebu? Když už, tak měl každý dostat to stejné, pak by to bylo na úrovni. Trochu podraz. No evidentně si pravidla hry a ducha férové soutěže vykládá každý jinak,“ píše jeden z nich na facebookovém profilu pořadu.

Dalším divákům se nelíbí počínání porotců, kteří rozhodují o tom, kdo půjde v soutěži dál. „Jedním slovem propadák, co porota předvádí, měli by se stydět. Kdo neumí, postupuje, kdo umí, odchází,“ hodnotí diskutující.

„Tenhle ročník zabili Pavlínou, což není vůbec fér k jejím soupeřům. Těšila jsem se na to, ale už to nesleduji. Stačí vidět upoutávky a komentáře. Tak jí to už dejte a hlavně už dejte poslední díl. Pro příště by bylo lepší vybrat úplně jinou porotu,“ napsal další nespokojený divák.

Témata: MasterChef