Vražda v Radotíně: Šokující detaily! Co jí předcházelo?

Policie zasahuje na místě vraždy v pražském Radotíně. (30.8.2020) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. září 2020 9:20

Pražská kriminálka vyšetřuje od neděle vraždu, ke které došlo v Radotíně. Podle výpovědí sousedů nic nenasvědčovalo tomu, že by v jedné ze zdejších rodin mělo dojít k takové tragédii. Co trestnému činu předcházelo?

O uplynulém víkendu došlo v pražském Radotíně k rodinné tragédii. Čtyřiašedesátiletý muž, kterého po činu zadrželi policisté, tam podle všech dostupných informací v neděli odpoledne zavraždil svou o čtyři roky mladší ženu.

Sousedka páru pro server blesk.cz vypověděla, že šlo o normální manželství. Rodina stižená touto tragédií se podle jejích slov rozhodně nepotýkala např. s nedostatkem peněz. „Vždyť měli všechno, co normální člověk potřebuje. Finanční problémy určitě neměli. Že by to takhle dopadlo, nikdo, kdo ji znal, nečekal,“ řekla žena.

Manželé měli být dokonce ještě minulý týden na dovolené na horách, sestra sousedky od nich dokonce dostala pohled. „Když spolu jezdili na dovolenou a normálně spolu žili, tak by člověk nečekal, že tam budou až takové konflikty,“ svěřila se.

Podle sousedky mohl sehrát roli fakt, že muže, dříve vysoce postaveného inženýra, před lety vyhodili z práce, a tak odešel do předčasného důchodu. „Říkali, že to strašně těžce nesl a byl na tom psychicky hodně špatně,“ dodala jedna z místních.

Témata: krimi Vražda Policie ČR Praha