Jana Paurová: Manžel roky pohřešované ženy promluvil! Kde podle něj je?

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. srpna 2020 10:03

Policie během minulého týdne opět pátrala po roky pohřešované Janě Paurové. Její manžel Pavel se po ukončení policejní akce rozhodl promluvit. Sám dokonce přišel s teorií, kde se jeho žena nachází.

Již během minulého týdne ukončila policie pátrání v případu zmizelé Jany Paurové. Kriminalisté několik dní prohledávali rodinný dům ve Slavětíně na Lounsku, kde žena žila předtím, než před sedmi lety zmizela.

Policejní akci byl přítomen její muž, kterého nedávno soud potrestal podmínkou za to, že svou ženu fyzicky a psychicky týral. I proto je řada lidí přesvědčena, že právě on má s jejím zmizením něco společného. On to ale popírá.

„Já chci, aby ji našli. Ať už život nebo mrtvou. Chci, aby ji našli a celé to skončilo. Aby prostě všichni věděli, co se stalo a skončila ta nejistota a pomluvy. Někteří lidé na mě koukají jako na vraha. Ale tady nic nenašli. Protože tady není,“ řekl Pavel Paur webu extra.cz.

On sám je přesvědčen, že jeho manželka může být naživu a skrývat se v zahraničí. „Nemám vůbec tušení, kde nyní je. Říká se, že je na Ukrajině,“ prozradil.

Témata: Policie ČR krimi Vražda