Smrt policisty během Výměny manželek: Pohřeb a dopisy na rozloučenou!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. srpna 2020 10:45

Záhadnou smrtí policisty, který se s manželkou přihlásil do Výměny manželek a během natáčení zemřel, se zabývají jeho kolegové. Důležitým vodítkem mohou být dopisy na rozloučenou, které muž zanechal.

Jak vás stars24.cz včera informoval, během natáčení pořadu Výměna manželek došlo k tragédii. Jeden z účastníků, konkrétně policista Stanislav (†42), spáchal sebevraždu oběšením přímo v domě, kde se natáčelo. Nova epizodu samozřejmě neodvysílá.

Sousedé do médií vypověděli, že celou záležitost nedokážou pochopit, protože jí nic nenasvědčovalo. Muž prý jen pár dní před smrtí vtipkoval a smál se. V souvislosti s ním a jeho ženou navíc mluvili o spokojeném manželství.

Podle informací webu denik.cz již proběhl pohřeb, kterého se zúčastnili jeho kolegové ze speciální pořádkové jednotky v Praze i zástupci moravskoslezské policie. Právě ta prověřuje okolnosti tragédie.

„Policisté prověřují všechny okolnosti, skutečnosti, a zda na smrti muže neměla podíl jiná osoba. S ohledem na pozůstalé nebudeme zveřejňovat žádné bližší informace,“ uvedla pro server policejní mluvčí Pavla Jiroušková. Leccos by však mohly ozřejmit dva dopisy na rozloučenou.

Témata: Výměna manželek Policie ČR