Čí tvář bude mít známý hlas? Mezi soutěžícími další známá jména!

Tvoje tvář má známý hlas 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. srpna 2020 12:50 | Aktualizováno: 17. srpna 2020 22:04

Nova letos neváhala oslavit opravdu zajímavé osobnosti, zdali se nechtějí zúčastnit show Tvoje tvář má známý hlas. Po Báře Basikové vytáhla produkce z klobouku jméno další slavné ženy. O koho jde?

Show Tvoje tvář má známý hlas se po prázdninách vrátí na obrazovky s řadou změn, co se týče obsazení. Jedna už je ohlášena na pozici moderátora, kterým bude nově Vladimír Polívka, zatímco jeho předchůdce Ondřej Sokol nově usedne v porotě.

Známá už jsou také jména několika soutěžících. Televizní produkce se domluvila s herečkou Erikou Stárkovou, zpěvákem Albertem Černým či účastníkem SuperStar Martinem Schreinerem. Největším překvapením je pak jméno Báry Basikové.

Ještě v uplynulém týdnu Nova oznámila jména dalších dvou účastníků. Jedním z nich je režisér, herec a zpěvák Jordan Haj, manžel Emmy Smetana. Převleky si vyzkouší také herečka a zpěvačka Jitka Čvančarová, která už v pořadu působila jako porotkyně.

„Já už to tady mám zmapované z jiné pozice, takže show sleduju vlastně od první řady. Kromě porotcování jsem byla několikrát jako host, takže mě to nesmírně baví. Já si myslím, že letos se ta partička povedla a je úplně jedinečná. Takže se na ně moc těším,“ řekla webu televize.

Témata: Tvoje tvář má známý hlas Jitka Čvančarová