Pátrání po mladících pokračuje! Vyhasly životy, píše matka jednoho z nich!

Policie ČR, ilustrační fotografie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. srpna 2020 11:27

Středočeské policisty už tři dny zaměstnává pátrání po mladících, kteří se šli vykoupat do řeky Sázavy. Od té chvíle je však nikdo neviděl. Matka jednoho z nich už dokonce oznámila, že vyhasly dva lidské životy.

Od sobotních 10 hodin středočeští policisté opět pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích v řece Sázavě a jejím okolí. Od dnešního dne jim navíc mají pomáhat potápěči a psovodi z hlavního města. Akce pokračuje navzdory tomu, že matka jednoho z hledaných oznámila na sociální síti jejich úmrtí.

STŘ. ČECHY - Od dnešních 10 hodin budeme opět pátrat po dvou pohřešovaných chlapcích v řece Sázavě a celém okolí. Na pomoc při pátrání jsme požádali potápěče a psovody z hl. m Prahy. #policiestc

— Policie ČR (@PolicieCZ) August 8, 2020

„S lítostí Vám oznamuji, že dne 5.8.2020 vyhasly dva mladé životy,“ napsala dle webu idnes.cz na facebooku. Z následné diskuze vyplynulo, že nevěří tomu, že by se chlapce podařilo najít živé a zdravé.

Policejní akce pokračuje třetím dnem. Mladíci se podle dostupných informací šli koupat do řeky. Od té chvíle jsou nezvěstní.

Chlapci se ztratili nedaleko Masarykova tábora YMCA u Soběšína. Zmizení bylo nahlášeno v noci na čtvrtek, pátrání zatím nevedlo k jejich nalezení, ačkoliv byl v akci např. vrtulník s termovizí.

Témata: Policie ČR středočeský kraj pohřešované osoby