Ondřej Buchtela (†20): Známe datum a místo posledního rozloučení!

Ondřej Buchtela 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. července 2020 12:52

Český hokej minulý týden rozesmutnila zpráva o skonu mladého reprezentanta Ondřeje Buchtely. Tento týden dostanou rodinní příslušníci, přátelé a fanoušci možnost se s ním naposledy rozloučit.

Byl to marný boj. Celou českou hokejovou obec v minulém týdnu zasáhla zpráva o úmrtí teprve dvacetiletého obránce Ondřeje Buchtely, který měl našlápnuto k velké kariéře. Vždyť v mládeži dokonce reprezentoval celou zemi.

Talentovaný hokejista před několika týdny na sociální síti oznámil, že musel přestat s trénováním. Lékaři u něj totiž diagnostikovali zhoubný nádor na srdci. Ačkoliv bojoval, jak se to naučil na ledě mezi mantinely, tento soupeř byl nad jeho síly.

Nepomohla tedy ani obrovská vlna solidarity, která se vzedmula po oznámení nemoci. Na transparentní účet přispívali legendární hokejisté i stále aktivní hráči v čele s reprezentanty a také fanoušci.

Buchtelova partnerka Anička nyní na sociální síti prozradila detaily smutečního obřadu. „Poslední rozloučení s milovaným Ondrou proběhne ve čtvrtek 30.7.2020 ve 12 hodin v Obřadní síni Bystřany,“ uvedla na instagramu.

Témata: Ondřej Buchtela