StarDance 2021 v ohrožení? Klíčový muž připustil konec!

Jan Onder (tanečník) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. července 2020 14:51

Podobně jako Marek Eben už ke Stardance neodmyslitelně patří také Jan Onder, který nejprve soutěžil, pak se přesunul do pozadí. Teď však během příprav další řady připustil, že už nemusí pokračovat.

Na další řadu populární StarDance si tuzemští televizní diváci musí počkat až do podzimu příštího roku. Zatímco osvědčená moderátorská dvojice se s největší pravděpodobností znovu ukáže, jedna důležitá osoba už bude při výrobě jedenácté série možná chybět.

Tanečník a choreograf Jan Onder připustil, že je „dost pravděpodobné“, že se už na oblíbené taneční soutěži celebrit podílet nebude. Jako externistu jej Česká televize najímala vždy až před jednotlivými řadami, a tak se pravda teprve ukáže.

Roli by však mohly sehrát jeho neshody se slavnými soutěžícími, které sám přiznal. „Jedna celebrita si byla stěžovat. Dokonce si myslím, že je to ověřená informace, že šlo o jednu celebritu,“ prozradil webu expres.cz.

Údajně mělo jít v poslední řadě o rybáře Jakuba Vágnera. „S Jakubem jsme se o tom nebavili. Nevím, jaký tam byl problém,“ dodal Onder, který podle svých slov nemá pocit, že by komukoliv něco provedl.

Témata: Jan Onder (tanečník) StarDance