Drama v Sezimicích: Muž vyhrožoval zavražděním kojence, policie zveřejnila záběry!

Obviněný na záběrech z policejního zásahu

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. července 2020 10:44

V sobotu večer došlo v Sezemicích na Pardubicku k nebývalému dramatu. Policejní vyjednavač i členové zásahové jednotky dorazili za mužem, který hlasitě vyhrožoval zavražděním několikatýdenního kojence.

O víkendu zasahovali policisté u dramatické situace v Sezimicích nedaleko Pardubic. Na místo musela ve večerních hodinách dorazit zásahová jednotka i policejní vyjednavač. Policie zveřejnila video ze zásahu, které odhalilo, co přesně se stalo.

Čtyřiadvacetiletý muž na záběrech promlouvá z okna a vyhrožuje usmrcením sedmitýdenního kojence vyhozením z okna z druhého patra. Jednou dokonce podle policistů sám vylezl na parapet okna, kde vrávoral.

„Takže buďto, já vám to říkám naposledy, pojede moje mamka nahoru, zakouříme si tady v okně a všechno bude v pořádku. Nebo seberu sebe a to smradlavý, uječený dítě podřežu a pak ho hodím dolů,“ stanovoval si podmínky.

Policie nakonec provedla krátce po 23. hodině proti muži zákrok. Podezřelý byl zadržen, kojenec skončil v péči lékařů. Následně padlo obvinění z trestných činů braní rukojmí a násilí proti úřední osobě.

Zvuková nahrávka z vyjednávání. pic.twitter.com/ja3x90Mkoh

— Policie ČR (@PolicieCZ) July 25, 2020

Témata: krimi Policie ČR Pardubický kraj