V zahraničí jsou v šoku z toho, co plánuje český zpěvák!

Matuš, Bohuš 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. července 2020 11:27

Zahraniční média se občas nestačí divit tomu, co se u nás děje. Nyní slovenské novináře doslova šokoval zpěvák Bohuš Matuš, a to sice svým prohlášením, že s teprve 17letou partnerkou chce zakládat rodinu!

Jak už stars24.cz informoval, zpěvák to se stále nezletilou Lucinkou, které je momentálně 17 let, myslí naprosto vážně. A to tak, že by se nebránil ani společné rodině.

Slovenský server Topky připomněl, se jejich vztahu přitom dříve nikdo nevěřil. "Dvojice však loni zpečetila svůj vztah zásnubami a letos v červnu se dokonce měla brát. Svatbu však nepřekazil koronavirus, jak v tomto období bývá zvykem, ale rozmyslel si ji sám zpěvák," píše server s tím, že český zpěvák doslova "šokuje" svými plány.

Kromě svatby je totiž na pořadu dne i společné dítě, po kterém touží nejen 17letá Lucie, ale i Bohuš. Server dále píše, že na potomkovi dvojice začala i pracovat.

"I když Matuš nechtěl původně o partnerce moc mluvit, nakonec prozradil něco o založení rodiny. „Počítám s ní, jsme spolu, chceme spolu být, a jestli z toho bude miminko, tak budeme jedině rádi," cituje web ahaonline.cz jeho slova pro magazín Rytmus života.

Témata: Bohuš Matuš