Smrt policisty při tragické nehodě: Další zvrat oznámil sám policejní prezident!

Snímky tragické dopravní nehody, při které zahynul policista 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. července 2020 15:23

O víkendu uplyne týden od tragické nehody v Praze, při které zahynul policista. Sám policejní prezident Jan Švejdar včera oznámil další zvrat v případu.

Ještě během pracovního týdne to vypadalo, že žena, která byla minulý víkend účastnicí tragické dopravní nehody, při níž přišel o život policista, si zatím obvinění nevyslechne. V pátek ale nakonec došlo v případu k velkému zvratu.

„Řidičce, která v neděli způsobila smrtelnou dopravní nehodu, bylo dnes sděleno obvinění hned pro tři skutky. Usmrcení z nedbalosti, těžké ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky. Vyšetřování probíhá na svobodě,“ oznámil na twitteru policejní prezident Jan Švejdar.

Řidičce, která v neděli způsobila smrtelnou dopravní nehodu, bylo dnes sděleno obvinění hned pro tři skutky. Usmrcení z nedbalosti, těžké ublížení na zdraví a ohrožení pod vlivem návykové látky. Vyšetřování probíhá na svobodě.

— Jan Švejdar (@jan_svejdar) July 10, 2020

Podle dostupných informací je obviněnou devětatřicetiletá žena, matka dvou dětí. Nehodě měla údajně předcházet hádka a následná automobilová honička s manželem cizí národnosti. Již před tragickou srážkou měla navíc lehce nabourat do několika aut v Nuslích.

K nehodě došlo v neděli večer v ulici 5. května. Dvaatřicetiletý policista při střetu zemřel, další jeho kolegové byli zraněni.

Témata: Dopravní nehody Policie ČR