Zemřel policista (†32)! Jeho kolegové přesto museli řidičku propustit!

Snímky tragické dopravní nehody, při které zahynul policista 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. července 2020 11:01

Policie před několika dny přišla při tragické dopravní nehodě o jednoho z příslušníků. Jeho kolegové přesto museli řidičku, která sedla za volant pod vlivem návykových látek, propustit na svobodu. Jak je to možné?

V Praze došlo o uplynulém víkendu k tragické dopravní nehodě, při níž zahynul dvaatřicetiletý policista. Kolegové tragicky zesnulého muže nyní museli propustit řidičku, která do jeho vozu v neděli večer na ulici 5. května v opilosti a pod vlivem drog narazila.

„Dotyčná byla propuštěna na svobodu. Nebyla dosud obviněna, a tudíž ani pro ni nebyla navržena vazba, protože má trvalý pobyt v ČR a zde i osobní vazby. Je to žena s českým občanstvím, tedy nikoli cizinka,“ prozradila deníku Právo mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová.

Podle informací webu blesk.cz jde o devětatřicetiletou matku dvou dětí. Nehodě měla údajně předcházet hádka a následná automobilová honička s manželem cizí národnosti. Již před tragickou srážkou měla navíc lehce nabourat do několika aut v Nuslích.

Kriminalisté dle mluvčí čekají na znalecké posudky, až pak případně přikročí k obvinění podezřelé ženy. Celé to může trvat klidně několik měsíců.

Témata: Dopravní nehody Policie ČR krimi