Dívka se kvůli karanténě vrátila domů až po třech měsících. To, co tam našla, jí vyrazilo dech!

Na mladou dívku čekal děsivý pohled

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. července 2020 10:50

22letou Francouzku čekalo po návratu z karantény v jejím bytě nepříjemné překvapení. V kuchyni totiž objevila něco, co zdánlivě připomíná obřího pavouka nebo vetřelčí sliz.

Návrat z tříměsíční karantény do svého bytu ve francouzském Cean přirovnává Donna Poreeová ke scénám z hororového filmu.

"Vešla jsem do kuchyně a v koutě jsem uviděla chapadla. Vyděsilo mě to, ale když jsem vytáhla žaluzie, hned mi bylo jasné, že jsou to bramborové klíčky. V tom přítmí působily opravdu hrozivě," říká nyní s humorem na sociálních sítích.

Après 3 mois d’absence mes pommes de terre ont décidé de pousser sans limite jusqu’à faire des trous dans les joints pic.twitter.com/LBcKBNAhMK

— ???? (@donna9p) June 12, 2020

Brambory si koupila ještě před karanténou, ale nestihla je zkonzumovat, protože v zemi začala platit omezení. Kvůli tomu se rozhodla opustit město. Před odchodem z bytu ale na sáček s bramborami zapomněla.

Po zveřejnění příspěvku na Twitteru zjistila, že podobnou zkušenost mělo více lidí. Jeden například napsal, že pohled do skříňky s potravinami, kterou otevřel po několika týdnech, mu málem vyvolal infarkt.

Témata: zajímavosti