SuperStar je lidem pro smích? Někdejší vítěz podrobil soutěž ostré kritice!

Vlasta Horváth 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. července 2020 18:30 | Aktualizováno: 8. července 2020 18:27

Již relativně hodně talentovaných lidí poslala do hudební branže SuperStar, ve které letos zvítězila Barbora Piešová. Jeden z jejích předchůdců ale hudební soutěž podrobil ostré kritice. Jaká slova zazněla?

Není to zase tak dlouho, co vyvrcholila další řada SuperStar, tentokrát dokonce její československé verze. Vítězem jedné z historicky prvních řad se stal Vlasta Horváth. Dnes se ale proti talentové soutěži vymezuje.

V roce 2005 vystřídal na trůnu Anetu Langerovou, o patnáct let později má ale jasný názor. V pořadu Až na dřeň ve vysílání Českého rozhlasu naznačil, že už podle něj SuperStar není, co bývala.

„Naše zemička je strašně maličká, a když každé dva roky vypustí takovou soutěž, nemůže to dopadnout dobře. Dnes už Superstar lidé neberou vážně. I když tam jsou třeba talentovaní zpěváci, stejně je všichni berou jako rychlokvašky,“ řekl dle webu rozhlas.cz.

Sám Horváth prý dodnes bojuje se škatulkou účastníka této soutěže. „Je jasné, že kdyby ta soutěž nebyla, asi bych nebyl tak daleko, ale z druhé stránky to za sebou pořád táhnu, pořád musím někomu dokazovat, že nejsem jen ten ze Superstar,“ dodal.

Témata: Vlasta Horváth Superstar