Petr Witowski zůstal na ocet a Světlana Witowská má problém? Vyjednávání s ČT!

Světlana Witowská (dříve Zárubová) 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2020 11:58

Jak už stars24.cz informoval, moderátorka po nevydařeném manželství s šéfem DPP Petrem Witowským hledá lásku jinde. Novým partnerem má být diplomat a poradce Petr Kolář, což by mohlo být v jistých ohledech problém.

Moderátorka Světlana Witowská před nedávnem skončila v hlavních zpravodajských pořadech České televize. Výrazně na sebe upozornila v roce 2018 před prezidentskou volbou, kdy úspěšně moderovala diskusi dvou prezidentských kandidátů Miloše Zemana a Jiřího Drahoše.

Sklidila za to uznání veřejnosti i odborníků. V Událostech a v Událostech, komentářích ale přesto skončila. Podle svých slov proto, že jí to nedovolují časové možnosti.

Server Blesk upozornil, že moderátorka měla dostat zbrusu nový diskusní pořad, který ji údajně přislíbil generální ředitel České televize Petr Dvořák už v roce 2017.

Spekuluje se ale, že za odchodem z hlavních zpravodajských relací je něco víc, a to právě možný hlubší vztah s diplomatem Petrem Kolářem, který je spolupracovníkem jak možného prezidentského kandidáta Petra Pavla, tak podle Deníku N i premiéra Andreje Babiše.

Witowská se tak podle spekulací mohla dostat do podezření z možného střetu zájmů. Že by byl její vztah důvodem konce v hlavní zpravodajské relaci ale ona sama odmítá.

Témata: Světlana Witowská (dříve Zárubová) Petr Witowski