Primě Slunečná funguje: Televize řeší, jak přes léto neztratit diváky!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 19:51 | Aktualizováno: 2. července 2020 22:12

Prima se se Slunečnou trefila do černého, o tom už teď není sebemenších pochyb. Televize nyní řeší, jak přes léto, kdy má seriál pauzu, neztratit další diváky. Někteří lidé už totiž dávali najevo svou nespokojenost.

Slunečná si velice rychle získala spoustu fanoušků, které si chce televize Prima udržet i přes léto, kdy mají seriály běžně ve vysílání přestávku. Jak vás stars24.cz již informoval, rozhodla se proto k netradičnímu kroku.

Prima slaví 27. narozeniny, proto na svých webových stránkách ve Videopůjčovně umožní divákům sledovat nové epizody v exkluzivní předpremiéře již o dva měsíce dříve než v televizi. Mnoho diváků to jistě potěší, v poslední době ovšem rostl i počet odpůrců.

Na sociálních sítích se stále častěji ozývali lidé, kteří srovnávají divácky oblíbenou Slunečnou s nekonečnými díly konkurenční komerční televize. 

„Už mě to přijde jak Ordinace v růžové zahradě. Všichni budou spát se všema, ale hlavně že lidi na to furt čumí. Nemůžou natočit něco na 20 dílů. Však romantika, zápletka, odloučení a usmíření a konec. A ne furt dokola,“ stálo v jednom z takových komentářů. 

Témata: seriál Slunečná TV Prima seriály tv seriály