Kauza MasterChef pokračuje: Nova vrátila úder, kuchař Slanina se nedal!

MasterChef 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 14:26 | Aktualizováno: 27. června 2020 14:39

MasterChef je předmětem debat i v době, kdy zmizel z televizních obrazovek. Do kritiky této show se totiž pustil televizní kuchař Ondřej Slanina, což si Nova nenechala líbit. Výměna názorů následně pokračovala.

MasterChef sice kvůli letní pauze zmizel z obrazovek, ale rozhodně ne z médií. Jak vás stars24.cz informoval, televizní kuchař Ondřej Slanina z pořadu Kluci v akci se o soutěži nevybíravě vyjádřil, padlo dokonce slovo „podvod“. Nova si to pochopitelně nenechala líbit.

Televize nijak neskrývala překvapení. „Tvrzení pana Slaniny se zakládá pouze na domněnkách, které nás překvapují vzhledem k faktu, že i on sám je součástí televizní kuchařské show. Měl by tedy vědět, že každá výroba má svá specifika, a tak není možné, aby hodnotil zákulisí bez přímé zkušenosti s konkrétním pořadem,“ uvedla pro web super.cz Bohumila Skalická z Novy.

Slanina ale opět reagoval. „Jelikož se věnuji profesionální gastronomii dvacet let, tak se domnívám, že na dotaz novinářky mohu relevantně odpovědět a komentovat gastronomickou část bez zkušenosti se zákulisím pořadu,“ napsal na sociální síti.

„To, že jsem součástí kuchařského pořadu (nikoli kuchařské reality show), neznamená, že nemám právo okomentovat cokoliv a kdekoliv. Stejně tak nebráním nikomu komentovat, hodnotit a kritizovat náš pořad. Navíc fotbalu, politice a vaření přece rozumí každý,“ dodal kuchař.

Témata: MasterChef Ondřej Slanina (kuchař)