Slunečná čelí výtkám diváků: Kruté srovnání s Ordinací a slova o duševním zdraví!

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. června 2020 12:30 | Aktualizováno: 13. června 2020 19:54

Tvůrci divácky oblíbeného seriálu Slunečná mají o čem přemýšlet. Někteří diváci totiž dávají najevo, že už je zápletky epizod nebaví. Přišlo kruté srovnání s vlajkovou lodí konkurenční televize i jiné kritické názory.

Vypadalo to, že se seriálem Slunečná se Prima trefila do vkusu diváků, protože si jej diváci velice rychle oblíbili. Avšak udržet si jejich přízeň je ještě mnohem složitější úkol, což se v poslední době začíná ukazovat. Někteří fanoušci totiž začali dávat na sociálních sítích najevo svou nespokojenost.

Na facebookové stránce seriálu se začaly objevovat velice kritické komentáře. „To už je tak strašně trapný a ubohý. Já dokážu u těch seriálů spoustu věcí přehlédnout a tolerovat, ale u tohoto seriálu si říkám, že tvůrci skutečně nemůžou být zcela duševně zdraví,“ zní jeden z nich.

„Už mě to přijde jak Ordinace v růžové zahradě. Všichni budou spát se všema, ale hlavně že lidi na to furt čumí. Nemůžou natočit něco na 20 dílů. Však romantika, zápletka, odloučení a usmíření a konec. A ne furt dokola,“ stojí v dalším takovém vzkazu.

Každému se zkrátka nejde zavděčit, což na vlastní kůži poznávají i představitelé hlavních postav. Marek Lambora a Eva Burešová neustále čelí výzvám fanoušků, aby to dali dohromady i v reálném životě, což však k nelibosti lidí oba odmítají. 

Témata: seriál Slunečná seriály tv seriály