Tragická nehoda na Královéhradecku má dohru! Mrtvý viník se ocitl na pranýři!

Dopravní nehoda u Černožic (31.5.2020)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 10:25 | Aktualizováno: 3. června 2020 16:26

Policie od neděle vyšetřuje tragickou dopravní nehodu na Královéhradecku, při které zemřeli tři lidé. Jednou z obětí byl i domnělý viník srážky, kterého si uživatelé sociálních sítí brzy našli a začali ho na internetu pranýřovat.

Víkendová tragická dopravní nehoda, ke které došlo u Černožic na Královéhradecku, má smutnou dohru. Dle dostupných informací si lidé na sociálních sítích našli profil mrtvého viníka srážky a začali ho pranýřovat.

Podle webu denik.cz jde o mladého muže z Jaroměře, který vlastnil luxusní vůz značky BMW a k silným autům měl velký vztah. Sám se prý nijak netajil tím, že rychlost byla jeho vášeň. „Co se stalo, byla jen a jen otázka času,“ objevilo se v reakcích na facebooku.

Během pár hodin zaplavily profil mladíka nadávky a další nenávistné příspěvky, samozřejmě se našli i lidé, kteří se snažili ostatní korigovat. „Je sprosté psát pod profil někoho, kdo umřel, takové věci, měli byste se stydět,“ vyčinila jedna osoba autorům takových vzkazů.

Při nedělní dopravní nehodě zemřeli tři lidé, navíc bylo velmi vážně zraněno dítě. Již v den nehody uvedl ředitel dopravní policie Jiří Zlý, že jedno z osobních vozidel předjíždělo, přičemž se čelně srazilo s protijedoucím autem.

Témata: Dopravní nehody Policie ČR