Tomuhle nebudete věřit! Podívejte se, co si lidí myslí o odletu rakety společnosti SpaceX!

Raketa Falcon 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. června 2020 13:38

Americký Národní úřad pro letectví a vesmír (NASA) a soukromá společnost SpaceX chtěli vyslat posádku astronautů na Mezinárodní vesmírnou stanici ISS už ve středu. Kvůli počasí se to povedlo až v sobotu, část lidí se ale domnívá, že skutečný důvod leží jinde.

Konspirátoři, kteří věří verzi o ploché Zemi nebo že přistání na Měsíci bylo fingované, si myslí, že za odkladem odletu je něco jiného, než počasí. Dokonce se najdou tací, kteří věří, že raketa Falcon 9 vlastně vůbec neexistuje a vše je jen divadlo.

Server LAD Bible si všiml komentářů lidí na Twitteru, z nichž některé jsou více než podivné a nesmyslné. "Zjevně se snažili najít způsob, jak to narafičit, stejně jako to udělali s přistáním na Měsíci," napsal jeden z uživatelů.

"Musím říci, že zfalšované přistání na Měsíci vypadalo přesvědčivěji než ta včerejší SpaceX věc, a to to bylo před 50 lety," napsal další uživatel Twitteru.

Ani to ale nejsou ty nejšílenější názory, které se na internetu objevují. Objevil se dokonce i názor, že NASA odlet odložila proto, že měla problémy se zeleným plátnem a nemohla celou událost "nafingovat" tak, jak chtěla.

Témata: SpaceX