Matka tragicky zesnulého chlapce promluvila: Lituji, nebyla jsem skvělá. Pak přišla prosba

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 12:45

Celé Česko sledovalo o víkendu pátrání po čtyřměsíčním chlapci, který se mamince ztratil v obci u soutoku Labe a Vltavy. Bohužel mělo tragický konec. Matka tragicky zesnulého chlapce se rozhodla promluvit poté, co bylo vyloučeno cizí zavinění.

Smutně skončilo v sobotu pátrání po čtyřměsíčním miminku, které se matce v pátek odpoledne ztratilo v Hoříně na Mělnicku. Policisté chlapce našli bez známek života, následná pitva vyloučila cizí zavinění. Matka, kterou lidé osočovali na internetu, se na sociální síti k záležitosti vyjádřila.

„Stala se to, čeho jsem se nejvíce bála,“ uvedla dle webu idnes.cz. „Přišla jsem o mého malého synka, kterého jsem milovala, snažila jsem se, aby měl to nejlepší,“ pokračovala.

Sama matka připustila, že nebyla nejvzornější maminkou. „Občas jsem na to neměla sílu. Bylo to pro mě něco nového. Lituji toho, že jsem nebyla skvělá máma, kterou jsem měla být. Je mi strašně líto, že jsem na malou chvíli usnula a malý nikde,“ svěřila se.

„Modlila jsem se, aby se našel. Ale ta zpráva mi vyrvala srdce. Bohužel čas nevrátím. Chtěla bych ho mít znovu v ruce a držet. Je strašné přijít o část mě. Ty, co si o mě udělali názor, bych chtěla poprosit, aby mě aspoň v tuto dobu nechali být a nepsali tak hnusné věci,“ dodala matka zesnulého chlapečka.

Témata: děti krimi