Pátrání na Mělnicku po miminku skončilo tragicky! NOVÉ SVĚDECTVÍ o matce

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 9:50

Dvoudenní pátrání po ztraceném miminku na Mělnicku skončilo v sobotu odpoledne tragicky. Policisté našli tělo čtyřměsíčního chlapce bez známek života a nařídili pitvu. Mezitím se objevilo další svědectví o matce ztraceného dítěte.

Zpověď její bývalé spolužačky přinesla TV Nova. Ženě přijde historka o možném únosu „dost neuvěřitelná“. „V tom nejhorším případě se bojím, že se ho nějakým způsobem zbavila. Mohla pomoct náhodě, nezajistit kočárek, který pak sjel kvůli větru do vody. Těch možností je hodně,“ řekla otevřeně.

Obě ženy spolu vyrůstaly už od mateřské školky, po dokončení střední školy se ale jejich cesty rozdělily. „Začala se vídat s pořád horšími a horšími lidmi, až se dostala k otci toho dítěte,“ prozradila spolužačka.

Otec dítěte nebyl podle jejích informací ani uveden v rodném listě dítěte, o které se ani nijak zvlášť nezajímal. „Je problémový, věčně na ulici,“ konstatuje žena s tím, že ani matka se o chlapce nezvládala postarat.

„Byla neomalená, hrubá, nadávala mu. Když plakal, zakrývala ho dekami. V zimě nebyl ani pořádně oblečený, kolikrát byla viděná s kočárkem opilá nebo pod vlivem drog. Chodila s klukem, který se k němu taky choval hnusně,“ dodala.

Témata: Policie ČR děti krimi