Ať Pavlína vyhraje Masterchefa, bude to stát za to! Kontroverzní soutěžící opět budí vášně!

Pavlína Lubojatzky 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 10:21

Poměrně zajímavou pověst si v kuchařské soutěži MasterChef vybudovala soutěžící Pavlína Lubojatzky, kterou velká část diváků kritizuje prakticky po každé epizodě. Po včerejším dílu se však stalo něco zvláštního.

Středeční večery patří v televizi Nova už několik týdnů kuchařské soutěži MasterChef. Zatím bylo zvykem, že po odvysílání dílu si diváci na sociálních sítích zanadávají na adresu neoblíbené soutěžící Pavlíny. Po včerejší epizodě je ale všechno jinak.

Samozřejmě, někteří fanoušci pořadu si neodpustili pichlavé poznámky na to, že její tým „nečekaně“ opět vyhrál. Někdo se ale snažil být objektivní. „Nemám také Pavlínu ráda, ale modrý tým si prostě výhru zasloužil více než červený, a je jedno, jestli tam byla Pavlína nebo ne,“ napsala na facebooku jedna z divaček.

Divákům se především líbilo, že Pavlína tentokrát nebyla ústřední postavou. „Aby jste se z Pavlíny nepo… Dnes tam skoro nebyla vidět, tak co si jí pořád berete do pusy? Taky jí nemusím, ale dnes jsem si jí skoro nevšimla,“ vzkázala kritikům jiná divačka.

Favoritka diváků zkrátka z Pavlíny nebude, i když se jeden komentář v takovém duchu také objevil. „Přeju Pavlíně, ať to vyhraje, protože ty komenty budou stát za to,“ padlo v diskuzi.

Témata: Pavlína Lubojatzky MasterChef