SuperStar bez vítěze? Tvůrci přiznali obrovské problémy!

Finálová sestava SuperStar 2020

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2020 11:30

Teď už to vypadá tak, že hudební talentová soutěž SuperStar bude mít dalšího vítěze. Přesně před dvěma měsíci si však tvůrci nemohli být ničím jistí. Hrozilo totiž, že se nestihne určit ani sestava finalistů.

SuperStar 2020 se blíží do finále, v neděli byla vybrána pětice soutěžících, kteří se utkají o vítězství v netradičních podmínkách. Přímé přenosy se totiž kvůli šíření nového koronaviru odehrávají bez diváků. Klidně se ale nemusely konat vůbec.

Tvůrci pořadu totiž nyní přiznali, že málem nestihli dokončit výběr finálové desítky. Stát totiž právě v době natáčení předcházejících kol talentové soutěže začal se zaváděním opatření proti šíření viru ve společnosti.

„V SuperStar jsme měli vlastně obrovské štěstí. Kola SuperVýběru jsme dokončili 24 hodin předtím, než v Česku, kde natáčíme, vstoupilo v platnost nařízení, že na jednom místě se nemůže shromažďovat víc jak sto lidí. A krátce nato se zavřely hranice,“ přiznal dle webu topky.sk režisér Pepe Majeský.

„Když se natáčel poslední SuperVýběr, ještě jsme netušili, jaký rozsah pandemie u nás nabere. V té době jsme měli jen informace ze zahraničí, Slovenska a Česka se pandemie ještě moc netýkala. Jen, co jsme dotočili, už to začalo: omezení, zákazy, zavírání hranic,“ dodal.

Témata: Superstar