Nova drží diváky Ordinace v napětí, naznačila zápletky! Kdy se začne vysílat?

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 14:04

Kvůli koronaviru zmizela z televizních obrazovek také Ordinace v růžové zahradě, natáčení ale bude již brzy obnoveno. Zatím ale není jasné, kdy seriál opět zaujme své místo v programu. Diváci jsou z toho na prášky.

Nova minulý týden oznámila, že v první polovině června po koronavirové pauze opět zahájí výrobu svých dlouhodobých seriálů. Na facebookové stránce to nezapomněli oznámit netrpělivým divákům Ordinace v růžové zahradě.

V upoutávce dokonce naznačili, na jaké zápletky se lidé v připravovaných epizodách mohou těšit. „Dá se Vojta dohromady s Radkou? A co Táňa s Patrikem, vydrží jejich manželství? Již brzy se to dozvíte,“ stálo ve vzkazu. Jenže klíčová informace divákům chyběla. Nikde totiž nepadlo datum návratu do vysílání.

„A kdy se už bude vysílat?“ zněla opakující se otázka v diskuzi. Někteří diváci dokonce v nadsázce psali, že bez oblíbeného seriálu ztrácejí pojem o čase. „Ordinace mně chybí, nevím totiž, co je za den,“ píše se v jednom z komentářů.

Z debaty fanoušků je patrné, že většina z nich si přeje, aby se „Růžovka“ vysílala již před anebo o letních prázdninách, kdy mívá běžně pauzu. Právě proto se část lidí domnívá, že ji Nova znovu nasadí až v podzimní sezóně. Odpověď zatím znají jen v televizi.

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 tv seriály seriály